De themaweek is afgerond.

Klik hier voor de verslaglegging van fase A

Het doel van fase A is om zo veel mogelijk mensen te vragen om hun mening te geven en hun dromen te vertellen.

Om vanuit het gedeelde belang te starten en niet vanuit deelbelangen, is de start van de co-creatie gericht op thema’s. Deze thema’s zijn: groen, sport, wonen en cultuur & vrije tijd. Ten aanzien van het thema scholen/kinderopvang hebben de scholen en de opvangorganisatie zelf aangegeven hier bij hun achterban continue onderzoek naar te doen en dit te verwerken in het traject.

De inwoners van Maarn/Maarsbergen kunnen op een interactieve en een toegankelijke manier hun inbreng te geven op de thema’s. Hierdoor heeft iedereen de mogelijkheid tot een gelijke start binnen de co-creatie. Het meedoen en meedenken in fase A is voor iedereen toegankelijk en geheel vrijblijvend.

We beginnen op 28 juni met de themaweek. Deze is geheel digitaal via deze website. Elke dag komt een ander thema aan bod. Over het betreffende thema wordt ook veel informatie gegeven die van belang is voor de co-creatie.

Deelnemers kunnen meedoen op elk moment van de dag dat ze willen. Vanaf het moment dat een thema beschikbaar is gemaakt blijft het nog tot en met 7 juli mogelijk om mee te doen.

De digitale themaweek is ingedeeld in vier dagen, van maandag 28 juni tot en met donderdag 1 juli.

Dag 1: Groen

Dag 2: Sport

Dag 3: Wonen

Dag 4: Cultuur en vrije tijd

Het eindresultaat van Fase A is een verslaglegging van de resultaten die we in de themaweek hebben opgehaald. Dit verslag dient als basis voor Fase B.